Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Keukens Vergelijken

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere leveranciers aanvragen

Meer over keuken leveranciers


Is uw keuken aan vernieuwing toe, of wilt u slechts bepaalde onderdelen van uw keuken vernieuwen of aanpassen? U kunt nu geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij keuken leveranciers die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Niet iedereen is in de wieg gelegd voor het installeren/monteren van een keuken. Er komt nogal wat ruimtelijk inzicht en rekenwerk aan te pas. Daarom dat veel mensen met een nieuwe keuken een keukenmonteur inschakelen om de keuken te laten installeren.

Gebruikelijk is dat u als opdrachtgever de keuken zelf aanschaft en de keuken leverancier het installatiewerk op zich neemt. Bent u echter niet goed in het bepalen van de afmetingen en dan kutn u ook voor het afmeten van uw nieuwe keuken de hulp inschakelen van een keuken leverancier. Geef dit wel duidelijk bij uw offerte aanvraag.

Keukens
Er zijn tal van keukenhandelaren die complete keukens aanbieden met of zonder montageservice. Vaak bieden zij keukens vrij goedkoop aan en betaald u een flink bedrag voor de montageservice, mocht u het niet zelf monteren. Wij raden u dan ook aan te allen tijde aan de prijzen voor montage te vergelijken.

Een veel gekochte keuken is die van Ikea. Dit zijn vrijwel altijd zelf montage pakketten. Deze pakketten lijken gemakkelijk te installeren, maar zijn niet voor iedere leek gemakkelijk te monteren. De keuken leveranciers waarvoor u offertes kunt aanvragen zijn allen bekend met het installeren van dit soort keukens.

Wanneer een keuken leverancier uw keuken komt monteren dan zal hij of zij de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Sloop oude keuken
  • Leidingwerk aan- en/of omleggen
  • Keuken plaatsing
  • Aanrechtblad incl. spoelbak (materiaal divers)
  • Opmeten van de keuken
  • Keukenapparatuur (vaatwasmachine, oven/magnetron, koelkast/vriezer)
  • Keukenkraan installatie

Ook als uw keuken niet in zijn geheel wordt vervangen, maar bijvoorbeeld alleen een aanrechtblad, of keukenkastjes kunt u terecht bij de keuken leverancier.

Handig om te weten!
Als opdrachtgever is verstandig nadat u een keuken leverancier in de arm heeft genomen direct een goede vaste prijs met de keuken leverancier af te spreken. Zo heeft u zekerheid over de kosten. Het kan natuurlijk mogelijk zijn dat er meer, dan wel minder werkuren in de klus gaan zitten. Om niet voor extra kosten op te draaien is het ook handig om dit soort afspraken schriftelijk vast te leggen.